Stuur een kaartje

Alweer een week voorbij, tijd voor een nieuwe Gelukstip! En de gelukstip van deze week heeft betrekking op die oude vertrouwde post..

Gelukstip #3: Stuur een kaartje!

Wie vindt het niet leuk om onverwacht een kaart te krijgen? Gewoon een signaal dat er iemand is die aan jou denkt. Misschien is er wel iemand die je al langere tijd niet hebt gesproken, maar waar je wel veel om geeft. Stuur diegene dan eens een kaartje in plaats van een appje of ander digitaal bericht. Of maak er zelfs een brief van! Op papier zijn we vaak net wat uitgebreider en er zit vaak ook meer aandacht in dan in een snel verstuurd appje of ander bericht.

Van andere mensen blij maken, worden we zelf ook gelukkig. Dat zit nu eenmaal zo in ons systeem als mens zijnde. En van een kaart krijgen wordt iedereen blij. Iemand die de moeite heeft genomen om de kaart te kopen, schrijven en voor jou op de bus te doen. Dat voelt toch fijn?

De feestdagen komen er bijna uit en dat is sowieso de tijd dat we elkaar vaak (kerst)kaarten sturen. Maar denk er ook eens aan om juist buiten die feestdagen een kaartje te sturen. Gewoon onverwacht en gewoon voor de leuk.

Geluksweg - stuur een kaartje

Ben je op zoek naar leuke kaarten? Dan kan ik je aanraden eens een kijkje te nemen op de website Liefs van Lian. Ze maakt super leuke kaarten, voor elke gelegenheid geschikt. Voor ons heeft ze onze prachtige trouwkaart gemaakt.

En dan rest mij nu niets anders dan je te zeggen: Stuur een kaartje!

Ben je geïnspireerd geraakt door deze Gelukstip? Of stuurde jij sowieso al wel een kaartjes? Laat van je horen in de reacties!

Lees meer Gelukstips!

Elke woensdag deel ik op Geluksweg een Gelukstip met je! Dit kan te maken hebben met het huishouden, je mentale of fysieke gezondheid of het verbeteren van je relaties. Want er zijn zoveel kleine dingen die jou kunnen helpen op je eigen Geluksweg!

Lees bijvoorbeeld de vorige Gelukstips:

Gelukstip #1 De 1-minuut regel

Gelukstip #2 Verwen jezelf!

Of de volgende Gelukstip:

Gelukstip #4 Kijk met nieuwe ogen