Elke woensdag komt er een nieuwe gelukstip op de blog van Geluksweg! Leuke tips om thuis uit te proberen, als hulp naar een weg vol Geluk!

Inspiratie komt onder andere van de erg leuke podcast van Gretchen Rubin en haar zus en uit mijn dagelijks leven. Want we hebben natuurlijk allemaal gewoontes die best wat verbeterd kunnen worden. Daarom deze tips om je een stukje op weg te helpen. En we beginnen met:

Gelukstip #1: De 1-minuut regel

Alles wat je binnen één minuut kan doen, moet je direct doen. Dingen zoals je jas aan de kapstok hangen in plaats van op een stoel leggen, je schoenen in het schoenenrek zetten in plaats van ergens uitschoppen, iets opruimen waar je mee bezig bent geweest, het kort beantwoorden van een berichtje… Het zijn de kleine dingen die zich opstapelen en waar je vervolgens tegenop gaat zien omdat het er zoveel zijn. Daarom deze tip om je te helpen wat meer grip op het huishouden te krijgen!

Mijzelf helpt deze tip vooral om wat meer mijn spullen achter mijn kont op te ruimen. Het was namelijk vrij gebruikelijk dat je precies kon zien wat ik op een dag had gedaan, omdat er van elke activiteit nog wel wat rond slingerde… 🙂

gelukstip

Probeer jij hem uit? En laat je weten of het jou helpt?

Lees ook Gelukstip #2: Verwen jezelf!

Heb jij nog een onderwerp waar je graag een tip over krijgt? Laat het weten in de reacties hieronder!