Geluksweg.nl. Waar gaat deze website precies over? Op deze website deel ik lifestyle ideeën met je die jou kunnen helpen op jouw Geluksweg, oftewel een weg vol (momenten van) geluk.

Altijd en op elk moment gelukkig zijn, dat lukt vrijwel niemand. We hebben allemaal wel eens een baalmoment en soms gebeuren er gewoon verdrietige dingen. En verdriet mag er natuurlijk ook gewoon zijn.

Maar bedenk ook dat het juist de dieptepunten zijn die de hoogtepunten nog hoger maken. Kies voor jezelf en bewandel de juiste weg, waarbij er heel veel momenten van geluk langs komen!

Er is geen weg naar geluk, geluk is de weg – Buddha

Op deze website heb ik het over allerlei uiteenlopende onderwerpen die ik tegenkom op mijn eigen weg en bij mensen in mijn omgeving. Mijn interesses zijn breed, zoals voeding, beweging, maar ook psychologie, relaties tussen mensen onderling, minimalisme, duurzaamheid, tuinieren, zelfvoorzienend leven, doe-het-zelven, alle soorten dieren, boeken, series, je eigen financiën en hoe daarop te besparen..

Wat helpt er bijvoorbeeld om gedisciplineerd te werken, concentratie vast te houden en een goed werkritme te vinden? Maar ook, hoe zorg je voor een goed zelfbeeld en hoe houd je je relaties goed? Relaties zijn immers één van de grootste bronnen van geluk!

Alle inzichten die ik opdoe, zal ik op deze website met je delen. Ik inspireer jou graag, zodat je je eigen Geluksweg kan vinden!

Niets in de wereld kan je gelukkig maken; Alles in de wereld kan inspireren om gelukkig te zijn – Robert Holden

Wie ik ben?

Mijn naam is Diane, een twintiger, woonachtig in het midden van ons mooie land, getrouwd met de allerleukste man die ik me kan wensen en onlangs mama mogen worden van een prachtige dochter.

Ik was zo’n klein meisje wat altijd vragen stelde. De uitdrukking: ‘Het naadje van de kous willen weten’, is mij op het lijf geschreven. Als ik ergens over schrijf, zal ik dan ook alles precies voor je achterhalen.

Een groot dierenliefhebber, een optimist, idealist, gezelligheidsmens en fanatiek lezer. Mijn liefde om te schrijven kan ik fijn kwijt op mijn website(s). Ik kom graag met je in gesprek, dus als je vragen hebt twijfel zeker niet om mij een bericht te sturen.

Deel je brood en het smaakt beter, deel je geluk en het wordt groter – Phil Bosmans

Ik hoop dat ik je mag inspireren!

Over geluksweg. Zonsondergang

Meer lezen over de cookies op Geluksweg of de Privacywetgeving? Dan kan hier.