Wat vind je op deze website?

Waar gaat deze website precies over? Op deze website deel ik lifestyle ideeën met je die jou kunnen helpen op jouw Geluksweg, oftewel een weg vol (momenten van) geluk.

 

Er is geen weg naar geluk, geluk is de weg – Buddha

Je leest hier over allerlei uiteenlopende onderwerpen die ik tegenkom op mijn eigen weg en bij mensen in mijn omgeving. Mijn interesses zijn breed, zoals voeding, beweging, maar ook psychologie, relaties tussen mensen onderling, minimalisme, duurzaamheid, tuinieren, zelfvoorzienend leven, doe-het-zelven, alle soorten dieren, boeken, series, je eigen financiën en hoe daarop te besparen..

Wat helpt er bijvoorbeeld om gedisciplineerd te werken, concentratie vast te houden en een goed werkritme te vinden? Maar ook, hoe zorg je voor een goed zelfbeeld en hoe houd je je relaties goed? Relaties zijn immers één van de grootste bronnen van geluk!

Alle inzichten die ik opdoe, zal ik op deze website met je delen. Ik inspireer jou graag, zodat je je eigen Geluksweg kan vinden!

Niets in de wereld kan je gelukkig maken; Alles in de wereld kan inspireren om gelukkig te zijn – Robert Holden

Wie ik ben?

Mijn naam is Diane, een twintiger. Ik woon op steenworp afstand van het bos, ben getrouwd met de allerleukste man die ik me kan wensen en in 2018 ben ik mama geworden van een prachtige dochter.

Ik was zo’n klein meisje wat altijd vragen stelde. De uitdrukking: ‘Het naadje van de kous willen weten’, is mij op het lijf geschreven. Als ik ergens over schrijf, zal ik dan ook alles precies voor je achterhalen.

Een groot dierenliefhebber, een optimist, idealist, gezelligheidsmens en fanatiek lezer. Mijn liefde om te schrijven kan ik fijn kwijt op mijn website(s). Ik kom graag met je in contact, dus als je vragen hebt twijfel zeker niet om een bericht te sturen naar info@geluksweg.nl.

Deel je brood en het smaakt beter, deel je geluk en het wordt groter – Phil Bosmans

Mag ik een tekst voor je schrijven?

Fijn dat je deze website hebt gevonden! Met deze website begon het schrijven van teksten, wat langzaam is overgegaan in het schrijven van teksten voor anderen. Je kan mij dus benaderen voor het schrijven van jouw webteksten over vrijwel elk onderwerp. Mijn interesse ligt bij duurzaamheid, geluk, persoonlijke ontwikkeling, ouderschap et cetera. Zowel blogs als SEO teksten schrijf ik met plezier voor je. Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie over mijn diensten op Dianeschrijft.nl.

 

Over geluksweg. Zonsondergang

Meer lezen over de cookies op Geluksweg of de Privacywetgeving? Dan kan hier.