Wat vind je op deze website?

Leuk dat je op Geluksweg terecht bent gekomen. Op deze website deel ik ideeën met je die helpen een weg vol (momenten van) geluk te realiseren. Hierbij ga ik voor gelukkige mensen én een gelukkige planeet!

Er is geen weg naar geluk, geluk is de weg – Buddha

Je leest hier over allerlei uiteenlopende onderwerpen die ik tegenkom op mijn eigen weg en bij mensen in mijn omgeving. Er zijn talloze onderwerpen gerelateerd aan geluk, die ik stuk voor stuk erg interessant vind. Denk bijvoorbeeld aan duurzaamheid, voeding, beweging, maar ook psychologie, relaties tussen mensen onderling, minimalisme, tuinieren, zelfvoorzienend leven, doe-het-zelven, het lezen van boeken, het beheren van je financiën op een duurzame manier…

Maar ook, wat helpt er om gedisciplineerd te werken, concentratie vast te houden en een goed werkritme te vinden? Hoe zorg je voor een goed zelfbeeld en hoe houd je je relaties goed? Relaties zijn immers één van de grootste bronnen van geluk!

Alle inzichten die ik opdoe, zal ik op deze website met je delen. Ik inspireer jou graag, zodat je je eigen Geluksweg kan vinden!

Niets in de wereld kan je gelukkig maken; Alles in de wereld kan inspireren om gelukkig te zijn – Robert Holden

Wie ik ben?

Mijn naam is Diane, geboren in 1991. Ik woon op steenworp afstand van het bos in een fijn dorp, ben getrouwd met de allerleukste man die ik me kan wensen en in 2018 ben ik mama geworden van een prachtige dochter.

Ik was zo’n klein meisje wat altijd vragen stelde. De uitdrukking: ‘Het naadje van de kous willen weten’, is mij op het lijf geschreven. Als ik ergens over schrijf, zal ik dan ook alles precies voor je achterhalen.

Een groot dierenliefhebber, een optimist, idealist, dromer, gezelligheidsmens en fanatiek lezer. Mijn liefde om te schrijven kan ik fijn kwijt op mijn website(s). Ik kom graag met je in contact, dus als je vragen hebt twijfel zeker niet om een bericht te sturen naar info@geluksweg.nl.

Deel je brood en het smaakt beter, deel je geluk en het wordt groter – Phil Bosmans

Mag ik een tekst voor je schrijven?

Fijn dat je deze website hebt gevonden! Met deze website begon het schrijven van teksten, wat langzaam is overgegaan in het schrijven van teksten voor anderen. Je kan mij namelijk benaderen voor het schrijven van jouw webteksten over vrijwel elk onderwerp. Mijn speciale interesse ligt bij duurzaamheid, geluk, persoonlijke ontwikkeling, financiën, ouderschap et cetera. Maar zowel blogs als SEO teksten uit vrijwel elk onderwerp schrijf ik met plezier voor je. Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie over mijn diensten op Dianeschrijft.nl.

Over geluksweg. Zonsondergang

Meer lezen over de cookies op Geluksweg of de Privacywetgeving? Dan kan hier.