beroepen overal ter wereld uitvoeren

Ken je dat gevoel dat je niet de dingen doet, die je het liefst zou willen doen? Wat zijn jouw prioriteiten in het leven? De dingen die jij leuk vind, of de dingen die moeten gebeuren? Daarom gaat de Gelukstip van vandaag, die is afgeleid van dit artikel van SoChicken, over jouw prioriteitenlijst!

Gelukstip #28 Stel jouw prioriteitenlijst samen!

Er zijn bepaalde dingen die we moeten doen, zoals werk. Want de hypotheek moet betaald, er zijn sociale gelegenheden waar we verwacht worden, de kinderen moet naar school, hun hobbyclubjes… We zijn vaak zo druk, dat we vergeten om tijd te plannen voor wat we echt graag zouden willen.

Wat zijn de dingen die jij belangrijk vind in je leven?

Is dat je werk of je hobby?

Je relaties of de tv-serie die je elke avond kijkt?

We vinden bepaalde dingen belangrijk, maar kiezen vervolgens voor een invulling van ons leven waar die dingen níet in voorkomen! Beetje gek eigenlijk hè?

Maak daarom jouw prioriteitenlijst met de dingen die jij belangrijk vind in je leven. Wat zijn de dingen die altijd belangrijk zullen blijven? Zorg dat jouw prioriteiten terugkomen in jouw leven en niet dat het leven je prioriteiten gaat bepalen.

Laat me in de reacties weten wat jouw prioriteiten zijn! Waar zou jij meer tijd voor moeten vrij maken in je dagelijks leven?

Meer Gelukstips lezen?

Elke week deel ik op woensdag een Gelukstip met je. Een tip met informatie om jouw leven net dat stukje gelukkiger te maken. Wil je meer tips lezen, kijk dan eens bij de tips van de afgelopen twee weken (met uitzondering van vorige week):

Een fijne en zonnige week gewenst! Wellicht kan je deze week ook het genieten van de zon op de prioriteitenlijst zetten. 🙂