doe meer van wat jou gelukkig maakt

Terwijl ik dit type zit ik heerlijk op de bank in het voorjaarszonnetje. Buiten nog een beetje een gure wind, maar binnen is daar gelukkig niks van te merken. En daar word ik gelukkig van! Doe meer van wat jou gelukkig maakt, schoot me te binnen. En die tip wil ik vandaag dan ook graag aan je meegeven.

Gelukstip #22 Doe meer van wat jou gelukkig maakt!

Hoe vaak doe jij dingen waar je echt gelukkig van wordt? En weet je eigenlijk wel wat de dingen zijn waar jouw hart sneller van gaat slaan?

Het is belangrijk dat je genoeg tijd besteed aan dingen waar je echt gelukkig van wordt. Waar je energie van krijgt, je vrolijk van voelt. En dat kunnen heel kleine, maar natuurlijk ook grotere dingen zijn. Zoals bijvoorbeeld met een tijdschrift (in het zonnetje) op de bank zitten met een bakje thee.

Of je lievelingsserie kijken met een stukje chocola erbij.

Een dagje weg naar een leuke stad of naar het strand. In elk jaargetijde heeft het strand wel zijn charmes en er is altijd wel een strandtent open (om af te koelen met een koud drankje of op te warmen met warme chocolademelk).

Waar we allemaal gelukkig van worden is tijd doorbrengen met vrienden. Gezelligheid, kletsen – je begrepen voelen, of juist even slap ouwehoeren.

Maak een lijstje met dingen waar jij blij van wordt. En zorg ervoor dat je minimaal één keer per week iets van het lijstje kan afstrepen. Op welke manier zoek jij deze week het geluk op? Laat het me weten in de reacties!

Meer Gelukstips lezen?

Elke woensdag deel ik een Gelukstip met je, die jou helpt net dat beetje gelukkiger te worden. Wil je nog meer Gelukstips lezen? Lees dan eens de tips van de afgelopen twee weken.

Gelukstip #20 Tijd voor de voorjaarsschoonmaak!

Gelukstip # 21 Zullen we stoppen met klagen?