duurzamer leven is geen wedstrijd

Dat positief in het leven staan je helpt gelukkiger te zijn, weten we allemaal. Maar waar haal je die positiviteit vandaan als je het allemaal even wat minder rooskleurig ziet? Vandaag deel ik een lijst van 10 inspirerende websites met je, zodat je de kracht van positiviteit ervaart!

Power of positivity

Mooie plaatjes met spreuken doen het bij mij altijd goed. En daar zijn deze Amerikanen erg goed in. Ze hebben ook een reguliere website, maar die vind ik zelf minder fijn. Ik deel wat mooie woorden van hun website met je:

de kracht van positiviteit

En wat dacht je van onderstaande? Sluit mooi aan bij deze Gelukstip.

de kracht van posititeit nee zeggen

 

So Chicken

Een website die ik altijd weer leuk vind om te lezen. Je leven verrijken door onder meer minimalisme, vriendelijkheid en duurzaamheid. Past helemaal in mijn straatje dus!

Wat mooie quotes van Jelle van So Chicken:

Je leven is een serie van nu‘s, niet van straksen

Veranderen in kleine stappen is niet glamoureus, maar het werkt wel als een tierelier

Positivity sparkles

Deze website kwam ik tegen en ik kan me er wel in vinden! Leuke, frisse artikelen over positiviteit!

Doubt kills more dreams than failure ever will

TED Talks

Ideas worth spreading

Deze mag uiteraard niet ontbreken in dit rijtje! Want hoeveel inspiratie is er wel niet te vinden op deze website?

Van gezondheid, duurzaamheid tot geluk, per onderwerp zijn er uren luistermateriaal. Als je op deze website gaat ronddwalen, ben je zo uren verder. Bedenk op welk gebied je graag geïnspireerd wordt en er is gegarandeerd een toepasselijke Ted Talk!

Prince EA

Hier houd ik ook altijd van, filmpjes met een inspirerende boodschap. Het Youtbue kanaal van Prince EA staat hier vol mee. Hij heeft ook een website, vol met blogs. Heerlijk om hier rond te surfen en even met de neus op de feiten te worden gedrukt. Bekijk onderstaand filmpje bijvoorbeeld. Want welke droom ben jij continu aan het uitstellen, omdat je niet durft?

 

De kracht van positiviteit

Welke website spreekt jou het meest aan? Sommige mensen houden helemaal niet van die Amerikaanse positiviteitsfilmpjes, terwijl dit voor anderen juist super inspirerend is.

Je kan je aangesproken voelen door bepaalde quotes of juist liever teksten lezen. Iedereen raakt op een andere wijze geïnspireerd. Wat werkt voor jou?

Zo, aan het eind van dit artikel en een paar uur verder. Want als ik op zulke websites beland, ben ik per website zo een uur verder met interessante dingen lezen – oeps! Hopelijk kunnen de websites jou net zo boeien! Laat je het me weten in de reacties?