voor mijn verjaardag vragen

Wat moet ik dit jaar voor mijn verjaardag vragen? Elk jaar speelt de vraag weer opnieuw op. En tussendoor komt ook nog kerst en Sinterklaas waar je een mooi cadeau voor mag bedenken. Als kind weet je altijd genoeg te wensen voor je verjaardag. Maar op een gegeven moment bereik je een leeftijd dat je weinig wensen meer hebt voor je verjaardag. Dingen die je graag wil koop je zelf al gedurende het jaar en van teveel frutsels raakt je huis alleen maar nog voller. Vandaag een beetje hulp bij deze lastige kwestie!

15x wat moet ik voor mijn verjaardag vragen

 • Houd gedurende het jaar een lijstje bij met wensen. Kom je nu iets tegen wat je leuk vind? Koop het niet, maar schrijf het op het lijstje. Ook een goede manier om na te gaan of je iets nu echt graag wil of dat het een bevlieging was. Bijna jarig? Pak je lijstje er bij. Wil je het nog steeds graag? Dan weet je wat te vragen.
 • Vraag dingen die op gaan. Een borrelplank met lekkere kaasjes of wijn, lekkere zeep of massage olie (ik ben fan van Weleda). Jij hebt er plezier van, maar blijft er niet aan vastzitten doordat het ook weer op gaat. Ideaal!
 • Dagjes weg zijn altijd leuk. Vraag je vrienden of ze je willen verrassen met een bon voor een dagje weg of ander uitje. Kunnen ze zelf het bedrag bepalen en je hebt een gezellige dag in het vooruitzicht. Twee vliegen in één klap!
 • Zelf echt niks nodig of geen wensen? Vraag dan of je gasten iets doneren voor een goed doel. Kies iets wat je belangrijk vind en maak na je verjaardag een mooie gift naar ze over. Jij een feestje, zij een feestje!
 • Cadeaubonnen kunnen natuurlijk altijd. Bedenk van welke winkel je wel wat kan gebruiken en vraag om bonnen.

Zit er al wat bij? Niet? Dan hier nog 5 opties:

 • Naast cadeaubonnen zijn dinerbonnen natuurlijk ook altijd leuk! Kies zelf met wie je gaat en geniet van een fijn avondje uit.
 • Houd je van bloemen? Vraag je gasten daar dan om! Jouw huis weer vrolijk en als ze uitgebloeid zijn is je huis nog net zo opgeruimd als daarvoor.
 • Boekennerd? Wat dacht je van een abonnement op de bibliotheek, een e-reader of een digitaal boek? Via bol.com kunnen je gasten gemakkelijk een e-book voor je bestellen. Zo heb je leesplezier én ruimte in je kast! Lees ook één van mijn boekentips.
 • Geld. Simpel, maar fijn om te krijgen en je kan het altijd gebruiken toch? En makkelijk voor je gasten!
 • Tijd. Beetje gekke wellicht, maar kunnen we niet allemaal wat meer tijd gebruiken? Vraag iemand of op te passen op je kinderen of eens een klusje voor of met jou te doen. Kost de anders niks en wie is er nu niet graag behulpzaam?

Op zoek naar een originele manier om je verjaardag te vieren? Wellicht zit hier wat bij: 50 goedkope activiteiten met je vrienden

En ben je er al uit, welk cadeau ga jij voor je verjaardag vragen? Mocht er nog niks bij zitten, lees dan verder wat ik bij bol.com vond!

Welke van deze 5 handige gadgets gaat op jouw verlanglijstje?

 1. Dé musthave gadget van 2019! De Grippy shower buddy. Zit jij ook altijd te klooien met scheermesje die op de grond vallen etc.? Na je verjaardag niet meer!

Grippy Shower Buddy

 1. Ken je dat, dat je een vermoeide arm krijgt omdat je je telefoon vast houd? Ze hebben ook overal een oplossing voor tegenwoordig!

Lazy neck telefoonhouder – smartphone houder voor je ne…

 1. You’ve gotta love sushi! En met dit handige ding maak je zelf sushi, in een handomdraai!

MikaMax – Easy Sushi Roller – Sushi Machine

 1. Pikken jouw huisgenoten altijd je eten? Voortaan kunnen ze alleen maar watertandend ernaar kijken! Want opeten gaat niet meer met deze kluis 🙂

Koelkast Kluis Cold Lock Stock!

 1. En de laatste alweer. Ik ben een sloddervos en vaak wat kwijt. Met deze fluitende keyfinder zijn jouw sleutels in elk geval zo gevonden!

Key Finder Sleutelhanger Met LED Lamp – Fluitende Sleut…

En dan nog een laatste overweging. Want als jij elk jaar niks meer weet te vragen en jouw partner, familie of vrienden weten het ook niet, dan kan je er voor kiezen elkaar geen cadeautjes meer geven. Doe iets leuks of liefs voor elkaar en laat de cadeautjes achterwege.

Ik hoop dat ik de vraag ‘Wat moet ik voor mijn verjaardag vragen?’ Een beetje gemakkelijker voor je heb gemaakt. Maar bovenal hoop ik dat jouw verjaardag dit jaar een echt feestje wordt!

Zat er wat voor je bij en hadden jouw genodigden begrip voor jouw wensen? Laat het weten in de reacties!