Minimalisme

Vandaag eens een tip die ik tegenkwam op de Instagram van sochicken.nl. Ik las daar: Alles wat de moeite waard is kost moeite. Dus wees niet bang om te investeren in je dromen. Investeer in je dromen. Maar hoe dan? En wat kan jij vandaag nog doen aan die investering?

Gelukstip #36 Investeer in je dromen

Wat voor dromen heb jij? Wat zijn nu de dingen waar je voor leeft en die je het liefst vandaag nog werkelijkheid ziet worden? Een mooie van Jelle, alles wat de moeite waard is kost moeite. Als jij graag iets wil bereiken, kost dat moeite. Maar als je iets écht graag wilt, dan is het dus ook de moeite waard om erin te investeren!

Of dat nu het nemen van financiële stappen is, contact opnemen met bepaalde mensen of een organisatie, aan jezelf werken zodat je een leuker mens wordt.. Misschien wil je wel gewoon graag meer rust.Wat voor stappen moet je nemen om dat te bereiken? Misschien meer uit handen geven, of minder precies zijn (dus de stofzuiger voor een dagje eens laten staan).

Droom even weg.. En ga daarna actief aan de slag om jouw dromen te realiseren!

Elke week een Gelukstip, een kleine tip voor jouw geluk!

Elke woensdag plaats ik op Geluksweg een Gelukstip om jou te helpen op jouw eigen Geluksweg. Want geluk is geen einddoel, maar zijn juist al die kleine geluksmomenten die we door de dag hebben hebben. Het gaat er niet om dat we uiteindelijk het ultieme geluk vinden, want bestaat dat nu echt? Maar een gelukkig leven, met ontspanning en liefde, ja, dat is haalbaar!

De Gelukstips van de afgelopen weken kan je hier lezen:

Vrijdag weer een nieuw artikel online en volgende week een nieuwe Gelukstip! Tot leesze!